Tjejer, gratis sexkameror och sex dygnet runt, alla dagar i veckan på AsianCams

Kundtjänst

Om du har frågor om ditt konto, debiteringar eller ditt lösenord eller stöter på tekniska problem, var god se våra supportsidor och vanliga frågor.

Ny till asiancams.com?

Välkommen till asiancams.com, den mest populära livekamerawebbplatsen! Du kan chatta med amatörmodeller eller riktiga porrstjärnor och samtidigt se dem på webbkamera. Chatt och video på AsianCams är live (såvida du inte har valt en förinspelad show), så du kan chatta med modellen och se henne eller honom chatta tillbaka och uppträda endast för dig!

Nedan finner du lösningar på vanliga problem som uppstår för användare av asiancams.com samt svar på de vanligaste frågorna. Kontakta gärna vår live-support för kunder, om du har frågor eller problem.

Vanliga frågor

Välkommen till vår sektion med vanliga frågor på AsianCams. Vårt kundtjänstteam har sammanställt ett antal av de vanligaste frågorna. Om du inte finner ett svar på din fråga eller ditt problem, vänligen kontakta vår kundtjänst för omedelbart svar.

Kundtjänst

Om du har andra frågor som inte besvaras här eller om du har några tekniska problem, finns våra kundtjänstrepresentanter tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan, året runt för att hjälpa dig.

Kundtjänster för debiteringsfrågor

    Vi erbjuder diskret fakturering för våra kunder. Om du bestämmer dig för att komma åt någon av de betalda tydligt markerade tjänster ditt kontoutdrag kommer att visa en av följande:
  • ECHST.net
  • EPOCH.COM *ICFTECHNOL

Avsluta ditt konto

Om du inte är helt nöjd med din AsianCams upplevelse, kan du stänga ditt konto här. Ditt konto kan återaktiveras när som helst i framtiden.

Behöver du mer hjälp?

Kostnadsfria samtal

1-866-941-3982
eller +1-206-438-0241 (utanför USA)